Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

 • Απόδειξη Λιανικής
 • Τιμολόγιο (συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία της εταιρίας σας κατά το Check out)

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Courier – Αποστολή σε όλη την Ελλάδα (+€3,50)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα
  Ο ιστότοπός μας παρέχει την δυνατότητα ασφαλών συναλλαγών σε ενδιάμεσο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας (Eurobank). Η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας οποιουδήποτε τραπεζικού ιδρύματος της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, πραγματοποιείται στη πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών, όπου ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα κατά τη διάρκεια λήψης της παραγγελίας του και εφόσον επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Το ηλεκτρονικό κατάστημα petapet.gr ΔΕΝ αποθηκεύει, ούτε επεξεργάζεται ή κοινοποιεί τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα PIN αυτών.

 

 • Τραπεζική κατάθεση – έκπτωση 3%
  Εξοφλήστε το ποσό της παραγγελίας σας εύκολα και γρήγορα μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες όπου μπορείτε να καταθέσετε είναι: Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς. Τα στοιχεία των λογαριασμών μας θα σας σταλούν με e-mail μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία πληρωμής. Η παραγγελία θα αποσταλεί μετά την εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Προς αποφυγή καθυστερήσεων, συνιστούμε μετά την κατάθεση να μας αποστείλετε το αποδεικτικό μέσω e-mail στη διεύθυνση info@petapet.gr

 

 • Αντικαταβολή – Πληρώνετε κατά την παραλαβή (επιβάρυνση +€1,00)
  Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές, ή για παραγγελίες μεγάλου όγκου, ενδέχεται η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών να μην υποστηρίζει την υπηρεσία αντικαταβολής. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενημερωθείτε εγκαίρως από εκπρόσωπό μας για να οριστεί άλλη μέθοδος πληρωμής. Για προσαρμοσμένα προϊόντα στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη – custom made – δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής. Ισχύει κυρίως για τις ταυτότητες κατοικιδίων.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30 Ευρώ.