Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Τρόποι τιμολόγησης

  • Απόδειξη Λιανικής
  • Τιμολόγιο (συμπληρώνοντας το ΑΦΜ στα σχόλια κατά το Check out)

Τρόποι αποστολής

  • Courier – Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Το κόστος των μεταφορικών είναι σταθερό στα €3,50 για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας και αξίας έως €30,00. Για παραγγελίες άνω των €30,00, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ωστόσο, για μεμονωμένα προϊόντα μεγάλου βάρους / όγκου, η παραπάνω πολιτική ενδέχεται να μην ισχύει. Για τα προϊόντα αυτά υπάρχει αντίστοιχη ένδειξη σε ευδιάκριτο σημείο, όπου ενημερώνει τον καταναλωτή και ακολούθως το σταθερό κόστος των μεταφορικών προστίθεται στο πληρωτέο ποσό της παραγγελίας.

Σε παραγγελίες που λόγω αυξημένου βάρους / όγκου, η αποστολή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier, η χρέωση των εξόδων αποστολής θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και η παραγγελία θα αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία χωρίς τη δυνατότητα της αντικαταβολής. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενημερωθείτε εγκαίρως από εκπρόσωπό μας για την εταιρεία στην οποία θα ανατεθεί η μεταφορά και για να οριστεί άλλη μέθοδος πληρωμής.

  • Παραλαβή από σημείο εξυπηρέτησης στη Θεσσαλονίκη

(επιλέγετε κατά το Check out το κατάστημα που σας εξυπηρετεί)


Τρόποι πληρωμής

  • Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα

Ο ιστότοπός μας παρέχει την δυνατότητα ασφαλών συναλλαγών σε ενδιάμεσο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας (Eurobank). Η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας οποιουδήποτε τραπεζικού ιδρύματος της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, πραγματοποιείται στη πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών, όπου ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα κατά τη διάρκεια λήψης της παραγγελίας του και εφόσον επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Το ηλεκτρονικό κατάστημα petapet.gr ΔΕΝ αποθηκεύει, ούτε επεξεργάζεται ή κοινοποιεί τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα PIN αυτών.

  • Τραπεζική κατάθεση – έκπτωση 5%

Εξοφλήστε το ποσό της παραγγελίας σας εύκολα και γρήγορα μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες όπου μπορείτε να καταθέσετε είναι: Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς. Τα στοιχεία των λογαριασμών μας θα σας σταλούν με e-mail μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας σας ως αιτιολογία πληρωμής. Η παραγγελία θα αποσταλεί μετά την εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Προς αποφυγή καθυστερήσεων, συνιστούμε μετά την κατάθεση να μας αποστείλετε το αποδεικτικό μέσω e-mail στη διεύθυνση info@petapet.gr

  • Αντικαταβολή – Πληρώνετε κατά την παραλαβή (επιβάρυνση +€2,50)

Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές, ή για παραγγελίες μεγάλου όγκου, ενδέχεται η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών να μην υποστηρίζει την υπηρεσία αντικαταβολής. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενημερωθείτε εγκαίρως από εκπρόσωπό μας για να οριστεί άλλη μέθοδος πληρωμής. Για προσαρμοσμένα προϊόντα στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη – custom made – δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής. Ισχύει κυρίως για τις ταυτότητες κατοικιδίων.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30 Ευρώ*.

*για μεμονωμένα προϊόντα μεγάλου βάρους / όγκου, η παραπάνω πολιτική ενδέχεται να μην ισχύει.

SHOPPING CART

close